Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Cargill България отвори за студентите на Стопанския факултет вратите на своя Център за споделени бизнес услуги

   

28.03.2018

 

Под мотото "Open Doors for Open Minds" Cargill България за първи път отвори вратите на своя Център за споделени бизнес услуги в София (Cargill Business Services Sofia) за студенти и медии. По време на събитието бе представена дейността на Cargill в България и на Центъра в София, а специално за студентите домакините подготвиха практическа дискусия, по време на която те да придобият впечатления от първа ръка за работните процеси в една глобална компания с над 150-годишен опит.

"Търсим нови модели за комуникация с младите хора", сподели Методи Георгиев, изпълнителен директор на Cargill България. "Ние можем да им предоставим много стимулираща среда за развитие. Основна ценност на нашата компания, както в България, така и по света, са хората. Именно техните познания и умения са източник на добавена стойност. Затова следваме дългосрочна политика, помагайки им активно да израснат в мултикултурна и мотивираща среда", допълни още той.

Част този процес е съвместната програма на Cargill България със Стопанския факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Компанията се включва в избрани лекции във факултета с представяне на практически казуси от реалната бизнес среда. Преди месец беше отворена и творческата стая на Cargill във факултета, където студентите вече могат да работят и учат заедно в академична и същевременно неформална атмосфера.

"Днешният ден е стъпка в създаването на нов модел на комуникация, отворена към обществото и свързана с продължаването на успешното развитие на Cargill България като работодател с висока репутация," допълни Методи Георгиев.

download
download (1)
download (2)
download (3)
download (4)