Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Франкофонски перспективи / Стартира сътрудничество между Кариерния център на Стопанския факултет при СУ „Св. Климент Охридски“, Университетската агенция на Франкофонията (AUF) и Френско-българската търговска и индустриална камара „Франкофонски перспективи“

   

12.05.2017

 

Стартира сътрудничество между Кариерния център на Стопанския факултет при СУ „Св. Климент Охридски“, Университетската агенция на Франкофонията (AUF) и Френско-българската търговска и индустриална камара „Франкофонски перспективи“ , чиято основна цел е подпомагане на кариерното развитие на студентите от Стопанския факултет.

 

Сред първите планирани съвместни дейности е създаването на специализирана рубрика „Франкофонски перспективи“ на страницата на Кариерния център, където ще бъдат публикувани регулярно обяви за стаж и работа, подходящи за студенти от бакалавърските и магистърските програми. Също така на втория форум на кариерното развитие, организиран от Стопанския факултет, е предвидено представяне на възможностите за стаж в чужбина с подкрепата на Университетската агенция на Франкофонията (AUF).