Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Сдружението на завършилите Стопанския факултет спечели награда "Заедно" в категория "Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО" на Фондация "Работилница за граждански инициативи"

   

05.07.2014

 

Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски" спечели награда "Заедно" в категория "НАЙ-ДОБРО СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ БИЗНЕС И НПО“ за проекта "Кариера в ИТ“ с Майкрософт България на Фондация "Работилница за граждански инициативи"

 

Aлумни клубът благодари на Microsoft Youth Spark Program и на Стопанския факултет в лицето на Декана, доцент Тодор Попов.

 

Част от успеха на програмата Microsoft YouthSpark в България са и добрите резултати по проекта "Кариера в ИТ" на FEBA Alumni (Сдружението на възпитаниците на Стопански факултет към СУ "Св. Климент Охридски"), кофинансиран през 2013 с YouthSpark кеш грант в размер 49 800 долара от Microsoft. За 2014 година Майкрософт България връчи нов грант от близо 50 000 долара на неправителствената организация, за да продължи дейността си по „Кариера в ИТ“.

Новината във Vesti.bg