Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Научна дейност / Конференции, семинари и специализации / Покана към студентите на Стопанския факултет: "Тийм билдинг" в Деня на предизвикателството - 17 май , 11ч., Южен парк

   

14.05.2014

 

ПОКАНА КЪМ СТУДЕНТИТЕ НА СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ:

"Тийм билдинг" в Деня на предизвикателството - 17 май - 11 часа - Южен парк

 

SchemeSouthPark

 

"Бихме искали да поканим Вашите студенти да се възползват от безплатно събитие, което цели да срещне активни студенти и мениджъри човешките ресурси на 17.05.2014, събота - денят на българския спорт и международен ден на предизвикателството, с начало 11 часа.
Какво всъщност представлява събитието? Замислено е под формата на интерактивни игри със забавен и състезателен характер, или т.н тийм билдинг, в които и студентите и професионалистите ще имат възможност да се забавляват, да общуват и да разкрият или усъвършенстват качества, необходими за работната среда. Нашата кауза е: „Играй повече, работи по-ефективно!“, а нашето мото „Разни хора, един тийм билдинг!“.
Защо ще е полезно за Вашите студенти? Те ще имат възможност да се запознаят със специалисти човешки ресурси от различни български и международни компании, ще могат да участват или наблюдават провеждането на тийм билдинг дейности извън офиса, да усъвършенстват своите умения за работа в екип и да направят добро впечатление на потенциални работодатели.
Само част от записаните за участие към момента са специалисти човешки ресурси от следните фирми: Piraeus bank, Alpha bank, HP, ОмегаСофт, Telus International и др.
Мястото на провеждане е Южен парк, София, на зелената площ до откритата сцена. Можете да видите мястото отбелязано на схемата.
Вярваме, че това събитие ще бъде интересно и полезно на Вашите студенти и ще се радваме, ако им препратите тази покана.
За повече информация: http://www.amaze.bg/teamevent.html
Благодарим,
Екипът на Амейз ЕООД
www.hirehive.bg
www.amaze.bg"