Начало / Новини / Календар / Ден на отворените врати в Софийския университет

Централно фоайе, Ректорат

На 10 март 2024 г. от 10.00 часа в Централното фоайе на Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе Ден на отворените врати. Инициативата се организира от Студентския съвет при Софийския университет.

На събитието пред кандидат-студентите ще бъдат представени всички специалности от 16-те факултета на Софийския университет. Присъстващите ще имат шанса да научат повече и за извънаудиторните възможности в Университета, за мобилностите с цел обучение по програмата „Еразъм +“, за студентските общежития, за стипендиите, за спорта и за всичко останало, свързано с академичния живот.

Денят на отворените врати на Софийския университет е идеална възможност за тези, които искат да продължат своето образование в най-престижното и най-старо висше училище у нас. Това събитие ще бъде полезно за всички, които търсят информация за избор на професионалното си развитие.

Инициативата е традиционна за Алма матер, като миналата година успя да привлече повече от 1000 кандидат-студенти и родители от цялата страна.

отв. врати