Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за стаж / Възможност за участие като доброволци в годишната конференция на AIBEST

   

18.09.2023

 

Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) организира своята годишна конференция, която ще се проведе на 29-и септември в хотел „Хаят Риджънси София“. Стопанският факултет на СУ и AIBEST имат дългогодишно партньорство, в рамките на което се осигурява възможността за студентите да бъдат част от организацията ѝ.

ece1145814ed403f53662f4174ae8eec

Третото издание на срещата на високо равнище за иновации, технологии и снабдяване в Югоизточна Европа 2023 е най-добрата среща за лидери в индустрията, експерти и иноватори. Присъстващите ще имат шанса да чуят някои от най-известните лидери в индустрията, които ще споделят своята визия за бъдещето на технологиите и ролята на иновациите в оформянето му. Независимо дали се интересувате от проучване на нови бизнес възможности, научаване на най-новите постижения в технологиите или просто искате да разширите мрежата си от контакти, тази среща на върха е идеалната платформа за вас. Церемонията по награждаването на ITS и гала вечерята за 2023 г. отличават усилията на най-добрите регионални и местни инвеститори и управници за добри практики и бизнес постижения, както и за създаване на благоприятна бизнес среда за растежа на екосистемата SEE ITS.

Може да се включите в организацията и провеждането на тази конференция като доброволци в следните дейности:

  • окомплектоване на материали в следобедните часове на 28 септември 2023 (необходими са 5-ма души);
  • регистратура – в диапазона между 9:00 – 10:30 са необходими около 6 души. След това ще са нужни да останат 2-ма човека, като могат да се редуват с други двама. Ангажиментът ще приключи към 14:00 часа.

На всички доброволци ще бъдат издадени поименни сертификати, както и пропуски за достъп до конференцията през цялото време. Това е чудесна възможност да се запознаете лично с екипите по подбор и наемане на персонал в най-големите аутсорсинг компании работещи в България и да получите предимство при кандидатстване в техните стажантски програми или при кандидатстване за работа.

Моля, заявете Вашия интерес за включване като доброволец в работата по организацията и провеждането на тази конференция на адрес: am.panayotova@aibest.org или на тел.: 0878 755 506.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ѝ