Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Кариерен форум 7.0 на Стопанския факултет - София

   

23.03.2023

Кариерният форум на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ през годините се утвърди като успешна инициатива, която помага на студенти и ученици да направят първи крачки в посока на своето професионално развитие. Седмото издание на традиционния ни кариерен форум е под надслов „Ключът е в теб, ние ти помагаме да го откриеш!“.

Тазгодишното издание на форума се провежда в партньорство с Американската Търговска Камара в България, Студентския съвет на СУ Св. Климент Охридски", AIESEC България и Филиалa на СУ „Св. Климент Охридски" в гр. Бургас.

Форумът ще се проведе в два кръга: в гр. София и в гр. Бургас (11-12 май).

2

В София форумът ще се проведе на 31 май от 11:00 до 18:00 ч. в кампуса на Стопанския факултет. Съорганизатори на събитието са Студентският съвет на СУ „Св. Климент Охридски“ и AIESEC България. Програмата на 31 май включва разполагане на фирмени изложбени щандове на работодатели, партниращи със Стопанския факултет. На разположение на участващите компании ще е най-новото co-working пространство във факултета, където ще могат да се провеждат блиц интервюта с потенциални кандидати.

Събитието е със свободен достъп, както за студенти на Стопанския факултет, така и за студенти и ученици от други учебни заведения.

За да заявите участие на форума, е необходимо да изпратите имейл на Магда-Лина Узунова на magdalina@feb.uni-sofia.bg с копие до доц. д-р Божидар Недев – зам.-ръководител на Кариерния център на bozhidar.nedev@feb.uni-sofia.bg.