Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Безплатно кариерно събитие за специалисти, владеещи чужди езици - Career Show Languages 2023

   

06.03.2023

 

Безплатното кариерно събитие за специалисти, които владеят чужди езици - Career Show Languages 2023, ще се проведе изцяло онлайн на 16-и март. То е предназначено за хора, търсещи работа с чужди езици.

CS2023-LANGUAGES-FBEvent-Company-1920x1080 (1)

На събитието участниците ще имат възможност да провеждат видео срещи с водещи работодатели, част от които: Wizz Air, Acronis, KBC, HP Inc., SolarEdge Technologies, Modis, Concentrix и др. Освен лични видео срещи с работодателите на събитието участниците ще могат да се включат в целодневна семинарна програма, водена от вдъхновяващи личности, които ще дадат съвети за това как да може да използваме езиковите си умения за кариерен успех.

Сред лекторите на Languages 2023 са Рой Хил, който е професионален преводач; телевизионният кореспондент за европейските институции – Десислава Минчева; специалистът по приложна лингвистика – Деница Шаркова, и др.

Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg.

Безплатното кариерно събитие за специалисти, владеещи чужди езици - Career Show Languages 2023, ще се проведе изцяло онлайн на 16-и март.

Languages 2023 e събитие, предназначено за хора, които търсят работа с чужди езици. На събитието ще можете да организирате видео срещи с водещи работодатели, за да говорите с тях директно за подходящите възможности за вас.

Някои от работодателите, с които ще имате възможността да се срещнете са: Wizz Air, Acronis, KBC, HP Inc., SolarEdge Technologies, Modis, Concentrix и др.

Освен лични видео срещи с работодателите на събитието можете да се включите в целодневна семинарна програма, водена от вдъхновяващи личности, които ще ви дадат полезни съвети за това как да използвате езиковите си умения за кариерен успех.

Сред лекторите на Languages 2023 са Рой Хил, който е професионален преводач, син на Мариана Хил; ТВ кореспондентът за европейските институции Десислава Минчева; специалистът по приложна лингвистика Деница Шаркова и др.

Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg.