Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Youth Speak Forum 2023

   

17.01.2023

 

AIESEC в България организира седмото издание на Youth Speak Forum – проект на международно ниво, създаден от младежи за младежи. Събитието ще се проведе на 25 февруари 2023 г., като идеята е младежи и компании да се съберат, за да обсъдят и потърсят решения по една много важна съвременна тема, а именно качественото обучение, което е основа за личностно и професионално развитие в България. Инициативата е обвързана със 17-те цели за Устойчиво Развитие на ООН и разпространението им сред младите.

16_9 visual

Тази година фокусът е насочен към:

  • Цел №4 Качествено образование
  • Цел №8 Достоен труд и икономически растеж

Форумът има за цел да предостави на участниците възможността не само да научат нови и интересни неща, но и активно да се включат като главни действащи лица. Събитието ще бъде разделено на две основни части. Първата ще бъде лекционна и панелна дискусия, където делегатите ще получат ценна информация и ще могат да задават всякакви въпроси по темата. Втората част ще бъде под формата на „работилници“, водени от нашите генерални партньори, където младежите ще бъдат разпределени в различни екипи и ще могат активно да изразяват своите идеи, да се запознаят с представители на компаниите и да изградят цялостен проект. В края екипите ще бъдат оценени и ще бъде избран победител измежду тях. За най-добре представилия се сме подготвили награда! Youth Speak Forum 2023 е инициатива, която цели да обедини на едно място младежи и компании, да стимулира у младите хора търсенето на нови възможности, за да подпомогне началото на една положителна промяна.

Младежите могат да се включат напълно безплатно, както и да научат повече, след като се регистрират тук: https://bit.ly/2023-YSF

Местата са ограничени.

 

Повече информация за AIESEC:

AIESEC е най-голямата международна младежка организация, която дава поле за развитие на лидерски качества у младежите. Тя се фокусира върху изграждане на позитивни лидери за обществото. AIESEC има представителства в над 100 страни по целия свят с над 90 000 активни членове. Мисията ѝ e „Мир и оползотворяването на човешкия потенциал“. Организацията осъществява своята цел и мисия чрез основната си дейност, която е международен обмен на младежи от цял свят, които предприемат доброволческа или професионална стажантска възможност, развивайки своите умения и лидерски потенциал и допринасяйки за положителното развитие на обществото.

Очакваме те!