Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Финанси и банково дело" / Обновената магистърска програма „Финанси и банково дело“ беше представена в уебинар

   

02.09.2021

 

На 1-ви септември се проведе уебинар за представянето на обновената магистърска програма „Финанси и банково дело“ в сътрудничество с Пощенска банка. Участие взеха ръководителят на магистърската програма – гл. ас. д-р Божидар Недев, както и представилите на Пощенска банка – г-жа Йорданска Костова, началник отдел „Работодателски бранд“, и г-н Борислав Попов, мениджър „Развитие на таланти Банкиране на дребно“.

мп фбд

Д-р Божидар Недев благодари на партньорите от Пощенска банка за положените усилия в разработването на двата специализирани банкови курса – „Банков мениджмънт“ и „Инвестиционно банкиране“ и представи акцентите в обновения учебен план на МП ФБД, като акцентира на богатия опит на преподавателите както като учени, така и като експерти от бизнеса.

Г-жа Йорданка Костова представи детайли от дейността на Пощенска банка и щрихова важни елементи от сътрудничеството между банковата институция и Стопанския факултет. Г-н Борислав Попов акцентира върху съдържанието и лекторите в курсовете по „Банков мениджмънт“ и „Инвестиционно банкиране“ и представи възможностите за взаимно научно ръководство на магистърските тези на студентите в МП ФБД, както и за работа и стаж в институцията.

Насоки за начините за кандидатстване в магистърска програма, както и повече информация за нея можете да намерите на страницата на програмата.

 

Запис от представянето на магистърска програма „Финанси и банково дело“ в сътрудничество с Пощенска банка