Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Кариерен форум 6.0 / Teach for Bulgaria/Фондация "Заедно в час"

   

 

„Заедно в час“ е неправителствена организация, създадена през 2010 г, която работи за това всяко дете в България да има равен достъп до качествено образование – независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на родителите му. Фондацията е създадена по инициативата и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от международната образователна мрежа Teach For All.

New-logo-TFB

Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които да работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. Една от основните дейности на "Заедно в час" е свързана с провеждането на двугодишна програма за професионално и лидерско развитие - "Нов път в преподаването”. В нея участниците преминават през множество обучения, които надграждат тяхното разбиране за преподаването, придобиват учителска правоспособност, получават менторска подкрепа и работят на пълен работен ден като учители в училища с резултати под средните за страната. Програмата включва и възможности за кариерно развитие след двете години, финансов стимул по време на лятното обучение и достъп до професионални контакти. Участието в програмата, не изисква да имате предишен опит като учител или педагогическа правоспособност, но е задължително да сте завършили бакалавърска степен до 1 септември 2022 г.

Интернет страница на компанията: https://zaednovchas.bg/participant/

Портал за обяви за работа и стаж в компанията: https://m3.jobs.bg/company/134990

 

 

Виртуален щанд 1: https://us02web.zoom.us/j/85638491150

Лице, представляващо компанията: Петър Пройков, p.proykov@zaednovchas.bg, 0893 322 341

 

 

Данни за връзка с представител на компанията: Петър Пройков, p.proykov@zaednovchas.bg, 0893 322 341