Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Докторантът в Стопанския факултет Мария Трифонова е избрана за кариерен посланик за 2014/2015 г. на Европейската служба за подбор на персонал за България

   

04.11.2014

EU-Careers

От октомври 2014 г. студентите в Софийския университет, интересуващи се от кариера в институциите на Европа, имат свое лице за контакт. Мария Трифонова, която е докторант в Стопанския факултет, беше избрана за кариерен посланик за 2014/2015 г. на Европейската служба за подбор на персонал за България.

Ролята на кариерния посланик е да подпомага младите хора правилно да идентифицират позициите в европейските структури, областите, в които биха искали да се развиват, както и да ги информира за процедурите за кандидатстване и възможностите за кариерно развитие.

През следващата година Мария ще участва в поредица от събития в Софийския университет, организирани с подкрепата на Кариерния център на СУ. Първата среща на Мария в ролята й на кариерен посланик на ЕС и възпитаниците на СУ ще се проведе на 4 декември 2014 г. За повече информация относно събитието, следете сайта http://career.uni-sofia.bg/, както и Фейсбук страницата EU Careers Bulgaria.

 

Можете да задавате конкретни въпроси или да уговорите консултация с Мария Трифонова на имейл eucareers.unisofia@eu-careers.eu.

 

eu_career_ambassadors_group_pic

Кариерни посланици на ЕС за 2014/2015 г., Брюксел, 4 октомври 2014 г.