Начало / Новини / Календар / SlavConf. празнува 5-годишнина. Професионалисти от цял свят ще обсъждат творческите индустрии на българско събитие

Онлайн

Събитието за кариера и креативно развитие в сферата на културата, изкуствата и творческите индустрии SlavConf. ще празнува 5-то юбилейно издание на 29 и 30 октомври тази година в изцяло виртуален формат. Историята на събитието започва в Софийския университет "Св. Климент Охридски" като кариерен форум на Факултета по славянски филологии. Големият интерес от чужбина променя формата на SlavConf. и от 2020 г. събитието се провежда онлайн с участници от над 15 държави.
Темата на юбилейното издание е "Reinforcement" и цели да подсили творческите индустрии. Програмата включва професионалисти, свързани с бизнеса, изкуствата, технологиите, журналистиката, музиката, архитектурата, гейминга, филологията и др., които ще търсят решения на проблеми и ще представят успешните си идеи и практики. Участниците са от цял свят, затова официалният език на събитието ще бъде английски.

Достъпът до ексклузивната информацията на събитието ще бъде отворен само за регистрирани гости.

Регистрацията е безплатна и може да се намери на сайта на събитието: slavconf.com/reinforcement .

reinforcement-event