Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Кариерен форум 6.0: покана към работодателите

   

20.05.2021

 

Уважаеми работодатели,

 

Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ организират Кариерен форум 6.0 с подкрепата на Германо-Българската индустриално-търговска камара, Българската търговско-промишлена палата и AIESEC България.

Форумът ще се проведе на 7 юли 2021 г. в онлайн-среда. За целта е планиран специален раздел на интернет-страницата на Стопанския факултет, където логата на всички участващи работодатели ще бъдат подредени по реда на постъпване на заявката за участие. Чрез кликване върху логото на избран работодател всеки участник във форума ще има достъп до линк(ове) за онлайн-връзка с работодателя и до информация за предлаганите възможности за работа и стаж.

Кариерният форум ще бъде отворен не само за студентите на Стопанския факултет, но и за всички заинтересовани лица - завършили, студенти от други факултети и университети, ученици в последните гимназиални класове и др.

Крайният срок за изпращане на попълнена заявка е 17.06.2021 г. включително. В допълнение към информацията, която се изисква да бъде попълнена чрез стандартната форма, е необходимо да ни изпратите квадратно лого във формат най-малко 300 на 300 пиксела на бял фон на следния имейл адрес: bozhidar.nedev@feb.uni-sofia.bg.

Участието в Кариерен форум 6.0 е срещу дарение по Ваша преценка. Дарените средствата ще послужат за закупуване на модерно оборудване за учебните аудитории с цел осигуряване на възможности за интерактивно обучение според съвременните тенденции. Финансовата помощ може да бъде формализирана чрез договор за дарение или чрез издаване на фактура.

За повече информация можете да се свържете с доц. д-р Боряна Богданова, зам.-декан на Стопанския факултет на СУ (bpelova@feb.uni-sofia.bg) и с гл. ас. д-р Божидар Недев, зам.-председател на Сдружение на завършилите Стопанския факултет на СУ (bozhidar.nedev@feb.uni-sofia.bg).

 

С уважение,

Деканското ръководство на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“

Управителният съвет на Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ

 

 

loga