Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Нова рубрика в сайта на Стопанския факултет: Успешните примери

   

21.01.2021

 

uspeshnite-primeri

Стопанският факултет на СУ „Свети Климент Охридски“ отбелязва 30 години от своето възстановяване. За този период Стопанският факултет се утвърди като водеща образователен център в областта на икономиката и управлението. С постоянен стремеж да предоставяме най-актуалното знание и да развиваме образователните практики, за поредна година заемаме водещи позиции в рейтинговата система на България в направленията Икономика и Администрация и управление.

Горди сме, че възпитаниците на Стопанския факултет се реализират като ръководители и ключови специалисти в организации от различни сфери на общественото производство в национален и международен план.

Като част от инициативите, с които отбелязваме честването на годишнината, създаваме рубрика „Успешните примери“. На сайта на Стопанския факултет периодично ще публикуваме интервюта с наши възпитаници. Незабравими спомени от следването, научени уроци, съвети за успешна реализация към студентите и преподавателите – това са част от темите за разговор.

Първото интервю от поредицата е с Атанас Райков – старши бизнес директор с над 15 годишен опит в сферата на бизнес развитие, управлението на жизнения цикъл на потребителите, дигитален/мобайл маркетинг и продуктово стратегическо планиране. Понастоящем той заема позицията старши директор за Европа, Близкия Изток и Северна Африка в Rakuten Viber, като е отговорен за развитието и дейността на компанията в над 40 страни в региона.

 

Вижте повече в рубриката „Успешните примери“.

За идеи и предложения относно новата рубрика, моля пишете до доц. д-р Ия Петкова Гурбалова