Начало / Новини / Календар / Ден на отворените врати на магистърските програми на Факултета по класически и нови филологии

Централно фоайе, Ректорат

За трета поредна година на 10 май 2018 г. от 11.00 до 13.00 часа в Аулата и централното фоайе на Ректората ще бъдат представени магистърските програми на Факултета по класически и нови филологии. Събитието дава възможност на студентите в неформална обстановка да се срещнат с университетски преподаватели, за да зададат своите въпроси и обсъдят магистратурите, които ги интересуват.

Факултетът по класически и нови филологии предлага разнообразни магистърски програми, сред които фигурират съвместни програми с преподаватели от различни специалности и факултети на Софийския университет, а също така със специалисти от престижни институции и университети в чужбина. Част от програмите предлагат модули за специалисти и неспециалисти. В някои от тях обучението се води изцяло на английски или на друг чужд език.

Изучаването на езици е ключ към разбирането на света и другия. Преподавателите са медиатори и преводачи на езици и култури. Магистърските програми на Факултета по класически и нови филологии, благодарение на висококвалифицираните университетски преподаватели и добрата материално-техническа база, осигуряват задълбочена подготовка, солидни знания и престижна диплома, които отварят нови перспективи за личностно развитие и успешна кариера.

Poster