Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / PwC стартира конкурс в подкрепа на българските студенти

   

10.01.2018

 

1

 

Уважаеми студенти,

 

PwC е водеща компания, предоставяща одиторски, данъчни и консултантски услуги. Компанията е и един от предпочитаните работодатели в страната. По повод 25-годишнината си у нас PwC организира конкурс „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на младите и амбициозни българи.

 

Кампанията се осъществява под патронажа на Президента на Република България Румен Радев. Официални партньори са Министерството на образованието и науката и Министерството на младежта и спорта.

 

През 2018 г. PwC България заедно с водещи компании-партньори ще подкрепи 25 студенти, ще им помогне да натрупат ценен опит и сбъдват мечтите си тук.

 

Всеки победител в конкурса ще получи:

 

  • 6000 лв. едногодишна стипендия
  • стаж в престижна компания
  • менторство

 

В конкурса могат да се включат български студенти на възраст от 18 до 24 г., със силна мотивация да изберат и да се развиват в България.

За да кандидатствате, трябва да изпратите есе на тема „Моите 25 причини да избера България“. Срокът е 10 февруари 2018 г.

Кандидатурите ще бъдат оценявани от експертно жури, а 25-ма от участниците ще бъдат избрани за победители.

Вижте цялата информация за кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ и кандидатствайте тук.

 

 

Следете и профилите на PwC България в социалните мрежи за всички новини около инициативата:

Facebook: PwC Bulgaria

LinkedIn: PwC Bulgaria

 

download