Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / FEBA Alumni Club / Новини от Алумни клуба / Проект за преустройство на пространството зад Стопанския факултет: Анкета

   

07.10.2016

 

Проект за преустройство на пространството зад Стопанския факултет: Анкета

 

Анкетата е част от предварителната подготовка за изготвяне на задание за проект на зелените площи зад Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" (бул Цариградско шосе 125) с подкрепата на Сдружението на възпитаниците на факултета. Изготвянето на заданието е възложено на студио iRchitect.

Крайната цел е пространството, затворено между сградите на Стопанския факултет, Философския факултет, НАПОО и стадион "Академик", да добие привлекателен и приветлив вид и да има уникален принос в създаването на модерна академична атмосфера в комплекса.

Тази анкета има за задача да създаде обективна оценка на настоящото състояние на мястото, да разкрие потребностите на различните му потенциални ползватели и да помогне за създадаването на карта на необходимите функции, пространства и връзки, които то да съдържа.

Анкетата е насочена към студенти, преподаватели и служители на Стопанския и Философския факултет на Софийския университет, посещаващи тези сгради и площи.

Попълването на анкетата ще Ви отнеме не повече от 5 минути.

Благодарим за участието!

Екип на студио iRchitect