Начало / Новини / Конкурси / Конкурси за студенти / Архив / Mеждународно състезание Worldwide Academic Competition

   

Срок за кандидатстване: 31 март 2015 г.

 

Future Ideas е неправителствена организация създадена в Амстердам, Нидерландия с мисия да ускори практическото приложение на академични знания, като предоставя възможността на таланти (бакалаври, магистри и докторанти) да представят идеите си пред бизнес експерти.

В момента набираме участници за състезанието, което организираме за талантливи висшисти, завършили бакалавър, магистратура или докторантура. Във Future Ideas виждаме потенциал в много от завършилите, които от своя страна срещат трудности при навлизането с пълна сила в светът на бизнеса. Също така наблюдаваме т.нар. тенденция на "wasted research". Дипломната работа, която студентите предават на края на образованието се превръща в едно от многото неизползвани академични проучвания.

Считаме, че разширяването на бизнес контактите е един от най-ценните елементи за развитието на идея, проект или бизнес.

 

Международното състезание Worldwide Academic Competition, предоставя точно тази възможност.

 

Изискванията за участие са следните:

1. Завършена е дипломна работа или друг вид академично проучване под съблюдението на академичен ръководител.

2. Проучването може да бъде на всякакъв език, но с оглед на международния характер на Журито, попълването на формуляра за участие трябва да бъде на английски език.

3. Краен срок за регистриране и подаване на документи за участие е 31 март 2015 г.

Нашите вълнуващи награди включват менторска програма от едни от най-известните личности в света, парична награда в размер на 1,000 евро в брой и публикация в академичен журнал "Ideas for the Future".

За повече информация относно състезанието, нашите партньори и други, моля посетете: www.futureideas.org