Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Стажове и стипендии" / Открий възможностите си в състезание Ф.И.Р.М.А. 4 и спечели стаж в голяма компания

   

28.03.2013

Открий възможностите си в състезание Ф.И.Р.М.А. 4 и спечели стаж в голяма компания

 

Търсиш стаж! Ф.И.Р.М.А. 4 ти дава възможност да спечелиш стаж в Овергаз, Софарма, Методия или Българска мрежа на Глобалния договор на ООН. Ако си студент-бакалавър и вече имаш завършен първи курс, се регистрирай на http://young.overgas.bg. Краен срок 21-ви април (неделя)!

 

Кой отдел си избрахте?

 

  • Маркетинг и продажби
  • Финанси и планиране
  • Информационни технологии
  • Корпоративна социална отговорност
  • Технически отдел

 

Повече подробности за регламента: http://www.facebook.com/F.I.R.M.A4

 

Успех!

FIRMA4

 

 

За четвърта поредна година Research Center към Бизнес клуба на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ предоставя възможност на студентите да покажат своите качества и умения в case-study състезанието Ф.И.Р.М.А*, чийто дългогодишен партньор е Овергаз. Надпреварата дава възможност на бъдещите висшисти да търсят решение на казуси, с които големите компании се сблъскват ежедневно. И тази година, за втори пореден път, партньори на образователната инициативата са и Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Софарма и Методия.

 

В състезанието могат да участват студенти от втори курс и нагоре, които се обучават в бакалавърски програми по всички специалности от университети в България и чужбина. Отборите се състоят от двама души. В първия кръг участниците решават отделни казуси в направленията „Финанси и планиране“, „Маркетинг и продажби“, „Технически отдел“, „Информационни технологии“ и „Корпоративна социална отговорност”. Журито избира по три отбора, които предложат най-добро решение в съответната област.

 

Излъчените 15 отбори-финалисти се разпределят в три независими “фирми”, всяка от които се състои от пет отдела. Младежите получават общ казус, като на финала всяка фирма презентира своите идеи. Печели фирмата с най-добър проект. Наградата е стаж в компаниите - партньори на инициативата.

 

Проектът - победител в миналогодишното издание на надпреварата бе бизнес идея за създаване на фабрика за пакетиране на ядки. Отборите разполагаха с една седмица, за да разработят бизнес план на новостартираща компания. Всички отдели от фирмата - призьор спечелиха стаж и направиха първи стъпки в кариерното си развитие, а един от победителите работи в Овергаз от вече близо година.

 

Използвай възможността и се регистрирай до 21-ви април 2013 година на адрес http://young.overgas.bg/ в раздела „Състезания и конкурси”. Подробна информация за проекта можеш да получиш, като посетиш информационните срещи или на http://firma.bisclub.org/ .

 

 

 

* Фокус-Иновация-Реализация-Мотивация-Амбиция