Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Стипендиантски програми / Конкурси за стипендии от нашите партньори / Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ връчи стипендия на бакалавър-първокурсник

   

14.10.2022

 

За втора поредна година Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ (Алумни клуб) предоставя стипендия на новозаписан студент в ОКС „бакалавър“. Стипендиант за учебната 2022-2023 година е Радослава Огнянова, която се обучава в специалност „Стопанско управление с немски език“.

viber_image_2022-10-13_15-20-23-280

На 13 октомври Алумни клубът, представляван от доц. д-р Божидар Недев, зам.-председател на УС, и Радослава Огнянова подписаха договор за отпускане на стипендия. Изплащането на стипендията се извършва на два транша – 1000 лв. след класиране на победителя и 500 лв. след края на първи семестър с успешно положени изпити и постигнат среден успех над 5,00. Сдружението пожелава много успехи на класирания кандидат!

Съвсем скоро предстои и обявяването на второто издание на стипендиантската програма „Заедно напред“, спонсорирана изцяло от възпитаници на Стопанския факултет.