Начало / Университетът / Центрове / Център за образователни услуги (ЦОУ) - Стопански факултет / Предстоящи обучения / Обучение на тема: Въведение в застраховки „Професионална отговорност“ - 17.10.2020 г.

   

31.08.2020

 

Обучение на тема: Въведение в застраховки „Професионална отговорност“

 

Центърът за образователни услуги на СУ „Св. Климент Охридски“ ще проведе обучение, адресиран към професионалистите от застрахователната сфера. Еднодневното обучение ще въведе участниците в темата за застраховането на професионална отговорност, като ще я постави в контекста на гамата от общо застрахователни продукти. Ще бъдат изяснени както юридически казуси и въпроси, така и практиката по сключване този вид застраховки. Подробности относно темите, обхванати от обучението, можете да откриете в програмата, приложена по-долу.

 

Курсът ще бъде воден от доц. д-р Николай Нетов ( директор на магистърската програма Дигитална трансформация в застрахователният бизнес) и от г-жа Таня Боева, професионалист с дългогодишен опит в областта на застрахователния бизнес. бизнес. Г-жа Боева има дългогодишна и успешна кариера в „ДЗИ - Общо застраховане“, където е разработвала застрахователни продукти от клас “Отговорности“ и е обучавала търговските звена в тяхното прилагане, обслужвала е клиенти със сложни и специфични рискове, а също така е била и ръководител на проекта по имплементиране на Кодекса на застраховането и Директивата за разпространение на застрахователни продукти в същата компания. Таня Боева е завършила „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, придобила е следдипломна квалификация „Diploma in insurance“ от Chartered Insurance Institute (UK) и е участвала в много обучения и семинари в международна среда.

--1

 

 

В този курс тя обединява опита си от българския застрахователен пазар и знанията си от правната и застрахователната област, за да представи една сложна тема в разбираем и практически полезен контекст.

За кого е подходящ курса?

Обучението е насочено към работещи в застрахователния бизнес – брокери, агенти, застрахователни експерти, които не се чувстват сигурни в предлагането на застраховки „Професионална отговорност“ и желаят да придобият базови знания за този пазарен сегмент.

 

Сертификат за обучение

Участниците в курса ще получат Сертификат от Центъра за образователни услуги на Софийския Университет „Св. Климент Охридски“. Сертификатът, удостоверява, че участникът е преминал обучение в съответствие с изискването на Кодекса на застраховането за ежегодно продължаващо професионално обучение на лицата, заети с разпространение на застрахователни продукти.

 

Продължителност, място, такса за участие

Обучението ще се проведе на 17 октомври, 2020г. в кампуса на Стопанския Факултет на Софийския Университет в София, на бул. "Цариградско шосе" № 125, блок 3.

Продължителността на обучението е 6 часа.

 

Таксата за записване на един участник е 200 лв. Таксата се заплаща по банков път преди началото на курса.

 

Ако желаете да участвате или да запишете за участие свои служители е необходимо да попълните приложения в линка по-долу формуляр.

 

За регистрация за участие, кликнете тук .

За повече информация и въпроси: ins_trainings@feb.uni-sofia.bg