Начало / Университетът / Центрове / Център за образователни услуги (ЦОУ) - Стопански факултет / Минали обучения и новини / Обучение на тема „ Застраховане на отговорности и рискове в строителството“ - 26.09. и 03.10.2020 г.

   

31.08.2020

 

Обучение на тема „ Застраховане на отговорности и рискове в строителството“

 

Центърът за образователни услуги на СУ „Св. Климент Охридски“ ще проведе курс, адресиран към професионалистите от застрахователната сфера. Курсът третира комплексната тема за застраховането на отговорности и рисковете в строителната дейност, като поставя във фокус основните застрахователни продукти, които ги покриват. Участниците в обучението ще получат структурирана и практически полезна информация, чрез която да изградят и обогатят знанията си в тази специфична сфера на застраховането. Програмата включва два модула – „Отговорности в строителството“ и „Рискове при изпълнение на строителството“. Подробности относно съдържанието на всеки от модулите можете да намерите тук

 

Участниците ще придобият още:

  • аналитичен поглед към нуждите от застраховане на клиентите в строителната дейност и кои застрахователни продукти ги обслужват;
  • практически и справочни материали, които ще са им от полза в тяхната ежедневна работа;

 

Курсът ще бъде воден от доц. д-р Николай Нетов ( директор на магистърската програма Дигитална трансформация в застрахователният бизнес) и от г-жа Таня Боева, професионалист с дългогодишен опит в областта на застрахователния бизнес. бизнес. Г-жа Боева има дългогодишна и успешна кариера в „ДЗИ - Общо застраховане“, където е разработвала застрахователни продукти в областта на строителната дейност, изготвяла е оферти и договори за сложни строителни обекти, а също така е била и ръководител на проекта по имплементиране на Кодекса на застраховането и Директивата за разпространение на застрахователни продукти в същата компания. Таня Боева е завършила „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, придобила е следдипломна квалификация „Diploma in insurance“ от Chartered Insurance Institute (UK) и е участвала в много обучения и семинари в международна среда.

--1

 

 

В този курс тя обединява опита си от българския застрахователен пазар и знанията си от правната и застрахователната област, за да представи една сложна тема в разбираем и практически полезен контекст.

За кого е подходящ курса?

Обучението е насочено към работещи в застрахователния бизнес – брокери, агенти, застрахователни експерти, които желаят да получат задълбочени знания за специфичните рискове и застраховки, включени в програмата. Не е необходима предварителна подготовка или опит в областта на застраховането на отговорности и рискове, свързани със строителната дейност.

 

Сертификат за обучение

Участниците в курса ще получат Сертификат от Центъра за образователни услуги на Софийския Университет „Св. Климент Охридски“. Сертификатът, удостоверява, че участникът е преминал обучение в съответствие с изискването на Кодекса на застраховането за ежегодно продължаващо професионално обучение на лицата, заети с разпространение на застрахователни продукти.

 

Продължителност, място, такса за участие

Курсът ще се проведе в кампуса на Стопанския Факултет на Софийския Университет в София, на бул. "Цариградско шосе" № 125, блок 3.

 

Курсът ще се проведе в два отделни самостоятелни модула:

На 26.09.2020г. - Модул 1 „Отговорности в строителството“ (6 часа)

На 03.10.2020г. - Модул 2 „Рискове при изпълнение на строителството“ (6 часа)

 

Такси за записване на един участник:

Модул: Цена за един модул Цена при записване и за двата модула
„Отговорности в строителството“ 200лв. 350лв.
„Рискове при изпълнение на строителството“ 200лв.

 

Всеки участник може да заяви участие за двата модула или само за един от модулите по свой избор.

Таксата се заплаща по банков път преди началото на курса.

Ако желаете да участвате или да запишете за участие свои служители е необходимо да попълните приложения в линка по-долу формуляр.

 

За регистрация за участие, кликнете тук .

За повече информация и въпроси: ins_trainings@feb.uni-sofia.bg