Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Седмица на Понтика в Софийски университет: Гост-лекция и кариерно развитие в Стопански факултет

   

05.03.2020

 

Седмица на Понтика в Софийски университет: Гост-лекция и кариерно развитие в Стопански факултет

 

По време на седмицата на Понтика, Андон Андонов - мениджър проекти за Bandai Namco, изнесе интерактивна гост-лекция пред студенти от френската програма, слушащи курса „Бизнес проекти в международна среда“. Фокусът на лекцията беше поставен върху начините за ефективно общуване в голяма компания, като Андон илюстрира основните концепции с нагледни примери, вдъхновени от реални казуси. Студентите участваха активно в последвалата дискусия, прилагайки усвоените в университета знания и умения.

thumbnail_3

В същото време, представители на екипа „Човешки ресурси“ на Понтика се срещнаха със студенти от всички курсове в споделеното пространство на четвъртия етаж на Стопанския факултет. В приятна обстановка и на по чаша кафе бяха обсъдени възможностите за реализация и кариерно развитие в областта на управлението на проекти, бизнес операции и маркетинг и успешна комуникация с клиенти.

thumbnail_5
thumbnail_IMG_6865
thumbnail_IMG_6890