Начало / Новини / Научни прояви / Европейски ден на предприемача 2019

   

Срок за регистрация: 31.10.2019 г.

 

Научноизследователският сектор на Софийския университет "Св. Климент Охридски" организира 17-о издание на Европейски ден на предприемача - 2019 г.
Ежегодният форум за насърчаване на предприемачеството в България ще се проведе на 07 ноември 2019 г. в залата на Дома на Европа - Представителство на Европейската комисия в София от 9.00 до 17.00 часа.
Фокусът на събитието по традиция ще бъде върху състоянието на младежкото предприемачество в България, възможностите за финансиране и менторските програми, осигуряващи допълнителни знания на предприемачите. Форумът ще се превърне в трибуна за представяне на предприемачи с успешни проекти и ще даде възможност да бъдат обменени идеи и практики за успешното реализиране на добрата бизнес идея.
На Европейския ден на предприемача - 2019 ще бъдат представени най-новите източници за финансиране на предприемачеството - банки, финансови дружества и фондове, оперативни програми на Европейския съюз и други финансови инструменти. Основен акцент на форума ще бъдат и менторските програми, осигуряващи допълнителни знания на предприемачите.

Събитието се провежда с подкрепата на Министерството на икономиката и Областен информационен център – София.

Участието в Европейски ден на предприемача - 2019 – Предприемачеството – от малките стъпки до големия успех е безплатно, но след задължителна регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Попълнете регистрационната форма https://ede.uni-sofia.bg/registration.htm

ПОКАНА

ПРОГРАМА