Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Орлин Денков, студент в енергийната магистратура на Стопанския факултет, е „Пръв сред равни“ в тазгодишното издание на „40 до 40“

   

30.05.2018

 

Орлин Денков, студент в магистърската програма „Икономика и управление в енергетиката, инфраструктурата и комуналните услуги“ на Стопанския факултет, е избран за носител на титлата „Пръв сред равни“ в инициативата на Дарик Радио „40 до 40“.

 

Орлин Денков е на 38 години и е съучредител и председател на едно от най-младите читалища в България - "Иван Вазов - 2014", гр. София. Инициатор на платформата на българските читалища и обществени организации – iskrata.bg Работи в сферата на обществените проекти повече от 10 години, с фокус социални и образователни инициативи, насочени към хората с увреждания, към децата, технологиите и градската култура. Чрез съвременните технологии Орлин се стреми да запази българското читалище като център на просвета и култура и то да стане отново привлекателно за младите хора.

 

Автор: Дарик Радио